Asociaţia ProVâlcea Pro România a organizat la Bibloteca Antim Ivireanul Conferinţa cu tema „Finanţări europene nerambursabile pentru antreprenori”

  Asociaţia ProVâlcea Pro România – platforma de dialog pentru dezvoltarea economică – a organizat in luna  decembrie,, la Bibloteca Judeţeană Antim Ivireanul din Municipiul Râmnicu Vâlcea conferinţa cu tema „Finanţări europene nerambursabile pentru antreprenori”, avându-l ca invitat pe dr. Răzvan Cotovelea, specialist în afaceri europene, programme şi politici de dezvoltare.

Răzvan Cotovelea este coordonatorul Pro România, filiala Vâcea, vicepreşedinte national, dar şi specialist în politici de dezvoltare economică, instrumente structurale, programe de dezvoltare regională, diplomaţie, Doctor în ştiinţe Politice – Politici de dezvoltare economică, SNSPA.

A fost Coordonatorul Naţional al Asistenţei Financiare Nerambursabile de Preaderare (1999-2010) şi, ulterior, Coordonator Naţional al Asistenţei Financiare Nerambursabile din partea UE.

De asemenea, Răzvan Cotovelea a fost director general şi apoi director general adjunct al Autorităţii de Coordonare a Instrumentelor Structurale din cadrul Ministerului Finanţelor, iar apoi ministru al Societăţii Informaţionale în Guvernul Ponta în perioada martie – decembrie 2014.

Asociația “Salvează o inima”

Sediul social: sat Boscoteni, comuna Frumușica, jud.Botoșani

C.I.F: 31015982

E-mail: office@salveazaoinima.ro
Website: www.salveazaoinima.ro
Facebook: www.facebook.com/salveazaoinima
Telefon: 0752.753.540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *